Splynutie, zlúčenie a rozdelenie spoločnosti v podvojnom účtovníctve - Dobšovič, Dušan
Problematika splynutia, zlúčenia a rozdelenia spoločnosti v podvojnom účtovníctve. Účtovanie splynutia. Účtovanie rozdelenia. Účtovanie zlúčenia. Praktické príklady.