Návrh nového zákona o daniach z príjmov + Dôvodová správa k návrhu
Základné ustanovenia. Daň z príjmov fyzických, právnických osôb. Vyberanie a platenie daní z príjmov. Príloha: Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín.