Elektronické opatřování - digitalizace a automatizace opatřování v průmyslu - Kapoun, Josef
Elektronické obstarávanie (e-obstarávanie) - oblasť elektronického obchodu. Definícia elektronického obstarávania. Výhody elektronického obstarávania. Výhody pre nakupujúcich a dodávateľov.