Integrační role logistiky v řízení podniku - Král, Jaroslav
Kvalitatívne nové poslanie logistiky - úloha integrátora. Logistická interpretácia pojmov systém a proces. Objednávkové chovanie hlavných článkov dodávateľského reťazca.