Aktualizácia menového programu NBS na rok 2003 a strednodobého výhľadu na roky 2004-2006
Banková rada Národnej banky Slovenska schválila 30.5.2003 aktualizáciu Menového programu NBS na rok 2003 a strednodobého výhľadu na roky 2004-2006. Materiál vychádza z makroekonomického vývoja v roku 2002 a zohľadňuje smerovanie ekonomických ukazovateľov v roku 2003.