Peňažný trh a výkon menovej politiky v roku 2002 - Andresič, Peter
Výkon menovej politiky v priebehu roka 2002. Vývoj likvidity na trhu. Jednotlivé formy menových nástrojov a ich podiely: REPO tendre, emisie pokladničných poukážov NBS, jednodňové facility. Vývoj sadzieb peňažného trhu. Ďalší rozvoj peňažného trhu.