Vodné diela nie sú využité, ale majú sa stavať ďalšie - Začková, Katarína
Koncepcia výstavby vodných diel na Slovensku. Ministerstvo hospodárstva vypracovalo správu o príprave výstavby vodného diela Slatinka a vodárenských nádrží Garajky, Hronček a Tichý Potok. Správu do vlády bude predkladať už minister životného prostredia. Využitie zdrojov z eurofondov. V súčasnosti sa úplne nevyužívajú ani existujúce vodárenské nádrže.