O neplatnosti predpokladu normality rozdelenia výnosností kapitálových aktív - Dzuhn, Jozef
Axióma platnosti normality rozdelenia výnosnosti kapitálových aktív. Vhodnosť použitia Studentovho, resp. Paretovho rozdelenia. Využitie Pearsonovho rozdelenia. Odhad parametrov Laplaceovho rozdelenia.