Aktuálny vývoj verejných financií v EÚ: dôraz na strednodobú udržateľnosť fiškálnej rovnováhy - Komínková, Zora
Pokračovanie z č. 5/2003. Kroky Európskej komisie na obnovenie dôveryhodnosti inštitútu SGP - Paktu stability a rastu. Dohoda o posilnení koordinácie fiškálnych politík členských štátov Európskej únie. Vývoj verejných financií krajín eurozóny v rokoch 2001-2001. Dôraz na strednodobé ciele rozpočtových pozícií podľa SGP - základ pre dlhodobé potreby verejných financií členských štátov.