Vplyv využívania internetu na informačné systémy a stratégiu podnikov - Čarnický, Štefan
Vývoj a súčasný stav rozvoja informačných systémov podnikov. Vplyv využívania internetu na vznik rozšíreného modelu informačných systémov podnikov. Vzťahy podniku podporované internetom. Nové oblasti informačných systémov podnikov vytvorené využívaním internetu. Manažérsky informačný systém pre vrcholový manažment. Internet a informačná podnikateľská stratégia podnikov.