Viackriteriálne hodnotenie podnikov priemyslu Slovenskej republiky - Vojtková, Mária, 1966-
Jednoduché metódy viackriteriálneho hodnotenia. Viackriteriálne hodnotenie podnikov priemyslu SR podľa OKEČ. Usporiadanie podľa efektívnosti. Prehľad kategórií a oddielov odvetvovej klasifikácie ekonomických činností.