Synergia mestského a kongresového cestovného ruchu - Pachingerová, Mária
Obsahové vymedzenie mestského a kongresového cestovného ruchu. Charakteristika kongresových služieb a im zodpovedajúcej vybavenosti. Význam organizačnej jednotky kongresového CR. Prístup k tvorbe modelov.