Selected aspects of cultural differences in international business - Zorkóciová, Otília, 1954-
Poznatky o tom ako dosiahnuť kooperáciu medzi zahraničnými partnermi či pracovníkmi pochádzajúcimi z rôznych krajín. Analýza kultúrnych rozdielov medzi národmi a národnosťami, rozdielne očakávania, odlišné správanie sa a pracovné návyky.