Marketingový manažment 2003 - Pálková, Sylvia
Z obsahu: Model firmy s oddelenou výrobou a marketingom je už nanič. Aj bez straty dôvery možno veľa údajov od zákazníka vymámiť v SMS súťaži či vernostnom klube. Zákon manažérov obmedzuje viac ako rešpekt pred spotrebiteľom.