Rast finančných inštitúcií pomocou zefektívnenia nákladov - Feranec, Roman
Potreba kontroly efektívnosti vynakladania prevádzkových nákladov vo finančných inštitúciách. Potenciál finančných inštitúcií znížiť svoje prevádzkové náklady pomocou optimalizácie svojich procesov. Sedem hlavných oblastí s potenciálom pre znižovanie nákladov: distribúcia a predaj, produktový manažment a marketing, správa a podporné operácie, podpora ľudských zdrojov, režijné náklady, úverový proces, informačné technológie.