Priame zahraničné investície, fúzie a akvizície v strednej a východnej Európe - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Stúpajúca tendencia prílevu priamych zahraničných investícií do regiónu. Fúzie a akvizície v procese internacionalizácie firiem zo strednej a východnej Európy.