Spoločná poľnohospodárska politika Európskej únie, jej reforma a vplyv na Slovenskú republiku - Lipková, Ľudmila
Špeciálna pozícia poľnohospodárstva v rámci Európskeho hospodárskeho spoločenstva. Pozitívne a negatívne aspekty spoločnej poľnohospodárskej politiky. Návrh reformy spoločnej poľnohospodárskej politiky predložený Európskou komisiou roku 2002. Perspektíva uplatňovania spoločnej poľnohospodárskej politiky v slovenskom poľnohospodárstve po vstupe SR do EÚ.