Metodika prípravy prednášky a metodika prednášania - Táncošová, Judita
Vzťah obsahovej a metodickej prípravy prednášky. Východiskové predpoklady prístupu k vypracovaniu prednášky. Bezprostredná príprava prednášky. Metodické prístupy a ich výklad v prednáške.