Rektořík, J. a kol.: Ekonomika a řízení odvětví veřejného sektoru. Praha: Ekopress, s.r.o., 2002, 264 - Beňová, Elena
Recenzia na knižnú publikáciu Rektořík, J. a kol.: Ekonomika a řízení odvětví veřejného sektoru. Publikácia predstavuje pohľad na ekonomický mechanizmus a riadenie odvetví verejného sektora. Zo štrukturálneho hľadiska má 8 kapitol, ale z hľadiska obsahu možno text rozčleniť na tri časti. Prvá časť sa venuje základným otázkam verejného sektora. Druhá sa zaoberá vybranými nástrojmi ekonomiky a riadenia odvetví verejného sektora. Jadrom publikácie je tretia časť, kde sú odvetvia verejného sektora usporiadané do 6 blokov podľa kritéria potrieb.