Medzinárodné zdanenie príjmov umelcov a športovcov s príkladmi - Brnová, Miroslava
Daňoví rezidenti a daňoví nerezidenti. Aplikácia medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia. Všeobecný princíp zdanenia umelcov a športovcov. Zdanenie príjmov umelcov a športovcov na území SR.