Zdanenie príjmov zo závislej činnosti a funkčných pôžitkov
Príjmy zo závislej činnosti a funkčné pôžitky. Príjmy oslobodené od dane z príjmov zo závislej činnosti a funkčných pôžitkov. Príjmy, ktoré nie sú predmetom dane z príjmov zo závislej činnosti a funkčných pôžitkov.