Nahradzovanie pracovnoprávnych vzťahov občianskoprávnymi ... - Valicová, Viera
Nahradzovanie pracovnoprávnych vzťahov občianskoprávnymi a obchodnoprávnymi vzťahmi a prekvalifikovanie príjmov na daňové účely.