Peňažné i nepeňažné plnenia z prostriedkov sociálneho fondu v podmienkach Zákona o daniach z príjmov v roku 2003 - Lešková, Marta
Tvorba a použitie prostriedkov sociálneho fondu. Poskytnuté plnenia z prostriedkov sociálneho fondu ako predmet dane z príjmov zo závislej činnosti a ako príjmy od dane oslobodené.