"Vyrovnanie" z daňového hľadiska - Burák, Emil
Absencia odbornej metodiky. Výhody a nevýhody vo svetle daňových rizík - daňové pozitíva a negatíva. Právna čistota a zodpovednosť. Progresívny nástroj k zníženiu daňových dlhov.