Stagnácia svetovej ekonomiky Slovensku zatiaľ neškodí - Jančík, Ľuboš
Stručná informácia o Predvstupnom ekonomickom programe Slovenskej republiky. Prehľad aktuálneho ekonomického vývoja na Slovensku. Makroekonomické ukazovatele SR. Vývoj deficitu verejných financií. Výhľad na roky 2003-2006.