Tabuľkové platy si školskí odborári ochránili - Horníková, Zuzana
Ministerstvo školstva pripravuje významné zásahy do systému financovania regionálneho školstva. Zavedenie normatívov na žiakov a vzdelávacích preukazov. Nesprávne rozdeľovanie štátnych financií, nedostatok súkromných zdrojov v školstve. Prínosy normatívov. Vyučovacie poukazy. Platové tarify zostávajú.