Diaľničné kompromisy neznamenajú výrazné zmeny - Začková, Katarína
Aktualizácia výstavby diaľnic a rýchlostných ciest nepriniesla rozhodujúce zmeny. Prerozdelenie po novom. Na výstavbu diaľnic sa vo väčšej miere ako doteraz budú využívať zdroje z eurofondov. Výhrady opozície. Zásadné problémy pri stavbe diaľnic.