Vplyv Číny na svetové hospodárstvo
Vplyv ázijskej ekonomiky na svetové hospodárstvo sa neustále zvyšuje. Podiel Číny na svetovom obchode. Energetický sektor Činy a oceliarsky priemysel. Rozvojové zóny.