Potenciál rastu ekonomike nechýba - Kuruc, Radko
Možno očakávať, že na základe dobrých makroekonomických ukazovateľov spolu s nižším schodkom štátneho rozpočtu ako bol plánovaný, by sa koruna mohla ku koncu roka priblížiť k hranici 40 korún za jedno euro. Dôsledky vstupu Slovenskej republiky do Európskej menovej únie.