Životné náklady v Európe výrazne vzrástli - Schönwiesner, Roman
Náklady pre zahraničných pracovníkov sú najvyššie v Tokiu a Moskve. Spôsob výpočtu životných nákladov vo vybraných mestách sveta. Najdrahšia je Ázia. Tokio vystriedalo na vrchole Hongkong. Na druhom mieste je Moskva, ako suverénne najdrahšie európske mesto. Bratislava je citeľne drahšia. Amerika klesá.