Rozširovanie EÚ - historická šanca pre Rakúsko
Šéfovia 500 najväčších rakúskych spoločností považujú rozširovanie Európskej únie za historickú šancu pre rakúske hospodárstvo. Prehľad plánovaných investičných aktivít rakúskych firiem v krajinách strednej a východnej Európy.