Ústavná zmluva EÚ - Baťo, Rado
Z obsahu: Dobrý základ do ďalších sporov. Ivan Korčok: Ústavná zmluva nemá prehlbovať európsku integráciu. V daňovom vete má Slovensko spojencov. Model výhodnejší pre väčších. Právne akty EÚ podľa návrhu ústavnej zmluvy.