Giscardov návrh na hrane možného
Hlavným dôvodom na vypracovanie prvej ústavy Európskej únie bolo sprehľadniť množstvo dohôd, na ktorých únia stojí. Politický súboj v konvente. Názory predstaviteľov jednotlivých členských krajín EÚ na návrh Ústavy pre Európsku úniu.