Počítače vo firme Počítače - účtovný a daňový pohľad - Kaletová, Viera
Vymedzenie počítačov v účtovníctve. Oceňovanie počítačov (hardvér a softvér). Účtovanie obstarávania hardvéru a softvéru. Technické zhodnotenie hardvéru a softvéru. Odpisovanie hardvéru a softvéru. Vyraďovanie hardvéru a softvéru počítača z majetku. Praktické príklady.