Novela zákona o daniach z príjmov - Petrovická, Iveta
Od 1.6.2003 je v platnosti ďalšia novela zákona o daniach z príjmov, ktorej cieľom je vyriešiť problematiku nedobytných pohľadávok s dosahom na základ dane.