Najdôležitejšie zmeny v Zákonníku práce od 1. júla - Jendrálová, Anna
Zákon č. 408/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa Zákonník práce v nasledujúcich bodoch. Znenie jednotlivých bodov. Zmena nadobudla účinnosť 1.7.2003.