Pracovný pomer na určitú dobu po májovej novele zákonníka práce - Barancová, Helena
Novela Zákonníka práce prijatá zo dňa 21.5.2003. Európska únia a možnosť zakladania pracovných pomerov na určitú dobu. Najvýznamnejšie zmeny pracovnoprávnej úpravy pracovného pomeru na určitú dobu v novele Zákonníka práce. Opätovne založený pracovný pomer na určitú dobu.