Zlepšovanie kvality vo vzdelávacích inštitúciách - Laššák, Vladimír
Vzdelávanie ako produkt, ktorý je predmetom výmeny. Znaky kvalitného vzdelávacieho produktu. Zvyšovanie kvality vo vzdelávacích inštitúciách. Systémy hodnotenia. Samohodnotenie vyučujúcim. Hodnotenie študentmi. Spätná väzba od nadriadeného.