Ako začať s manažérstvom kvality na univerzite - Balek, Juraj
Rámcová postupnosť budovania systému manažérstva kvality pre oblasť výchovy a vzdelávania. Iniciačná etapa. Prípravná etapa. Analýza stanovenia programu zmien. Definovanie procesného prístupu v oblasti výučby. Tvorba a zavádzanie dokumentácie SMK. Skúšobná prevádzka a zábeh SMK. Zlepšovanie systému a periodická inšpekcia. Odporúčanie pre iniciačnú etapu. Rozhodnutie rektora. Generálny plán. Zabezpečenie manažérskych procesov. Záver.