Decentralizácia verejnej správy projekt splnomocnenca vlády SR na roky 2003-2006 schválený vládou 14. mája
Reforma miestnej štátnej správy. Dôvody dezintegrácie miestnej štátnej správy. Model verejnej správy. Návrh usporiadania miestnej štátnej správy. Racionalizácia v rámci nového usporiadania miestnej štátnej správy.