Systém manažérstva kvality na strednej škole - Jambor, Jaroslav
Implementácia systému manažérstva kvality na strednej škole. Jednou zo škôl, kde sa uvedený systém začína implementovať je aj Stredná priemyselná škola v Dubnici nad Váhom. Dôvody pre zavedenie uvedeného systému. Schéma postupu zavedenie SMK a filozofie TQM v škole.