Bezpečnosť technických systémov ako súčasť zabezpečovania kvality - Pačaiová, Hana
Jedným z významných manažérskych systémov je manažérstvo strát. Integrovaný prístup k manažérstvu strát. Kvalita, bezpečnosť a údržba. Súvis medzi údržbou, kvalitou a bezpečnosťou. V podnikoch sa v súčasnosti presadzujú dva systémy a to: spoľahlivostne orientovaná údržba (RCM - Reliability Centred Maintenance) a komplexná produktívna údržba (TPM - Total Productivity Maintenance). Definovanie a implementácia systému riadenia TPM vo výrobnom podniku.