Zníženie pohľadávok i záväzkov
Hospodárenie fondov sociálneho zabezpečenia. Prehľad hospodárenia fondov sociálneho zabezpečenia za r. 2000-2002. Sociálna poisťovňa, zdravotné poisťovne, Národný úrad práce - celkové príjmy a celkové výdavky. Fondy sociálneho zabezpečenia spolu - príjmy a výdavky. Pohľadávky a záväzky celkom.