"Letadla" odlétají, "likvidace" končí - Šmejkal, Václav
Spotrebitelia a predávajúci. Nová smernica EÚ o nepoctivých praktikách zakáže rad známych trikov. Zavádzajúce a agresívne praktiky. Smernica bude prínosom pre spotrebiteľov, obchodníkov a celú európsku ekonomiku. Doterajšie národné predpisy o ochrane spotrebiteľa sú brzdou cezhraničného obchodu.