Systémy managementu jakosti v polské veřejné správě. Současný stav a možnosti vývoje - Bugdol, Marek
Realizácia vládneho programu Riadenia kvality vo verejnej správe v Poľsku. Proces zavádzania noriem ISO v úradoch samosprávnej administratívy. Definičné problémy v systéme riadenia kvality. Kvalita produktu a servis pre zákazníkov.