Pěstujte vlastní značku, nabízejte služby - Pernický, Rudolf
Marketing/branding. České podniky musia presvedčiť hodnotou, nie cenou. Objem a kvalita služieb je rovnako dôležitá ako samotný výrobok. Tabuľka dôležitosti nákupných kritérií vo svete.