Silní posilňujú svoje pozície - Krištofičová, Dagmar
Firma Pfizler má ambície byť svetovým lídrom vo farmaceutickom priemysle. Základné informácie o firme Pfizler. Produkty firmy. Pôsobenie firmy na Slovensku. Prognózy vývoja firmy.