K novele zákona o verejnej službe - Rosenbergerová, Alžbeta
Úprava ustanovenia zákona č. 313/2001 Z.z. o verejnej službe rieši nevyplatenie 13. platu zamestnancov verejnej služby v roku 2003 (zákon č. 207/2003 Z.z.)