Rok 2002: Desinflace v české ekonomice - Janáček, Kamil
Prehľad základných makroekonomických ukazovateľov českej ekonomiky. Ekonomický výkon Eurozóny. Rast hrubého domáceho produktu v USA. Hlavné makroekonomické ukazovatele Slovenska. Česká republika a Európska menová únia. Plnenie Maastrichtských kritérií.