Česká republika na prahu Evropské unie - Urban, Luděk
Česká republika a jej vstup do Európskej únie. Problémy s rozšírením na strane Európskej únie. Problémy so vstupom na strane Českej republiky. Podpora vstupu do Európskej únie. Prognózy reálnej konvergencie. Prognóza vývoja HDP na obyvateľa vo vybraných krajinách v porovnaní s EÚ.